Visokotlačna crijeva - cijevi za hidrauliku

Izrada Visokotlačnih gumenih cijevi i crijeva u promjerima od 5 do 50 mm, armirane jednim, dva, četiri ili šest slojeva čeličnih žice visoke čvrstoće.

Područje primjene:

U svim granama industrije gdje se koriste razni hidraulični sistemi u postrojenjima za protoke hidrauličnih fluida sirovih, diesel i motornih ulja, uljnih i vodenih emulzija, glikolnih i vodenih rastvora i sl. prema dozvoljenim radnim tlakovima i na temperaturama od -40°C do +100°C, kratko i do +120°C.


DOK VI PIJETE KAVU, NOVO CRIJEVO JE VEĆ GOTOVO!

Naše dugogodišnje iskustvo i znanje, dobro opremljena servisna radionice sa repromaterijalom i svim potrebnim uređajima i strojevima za finalizaciju hidrauličnih gibljivih cijevi, omogućuje nam brzu izradu bilo koje hidraulične cijevi prema narudžbi ili uzorku.  
Premium cijevi i crijeva s kojima radimo osiguravaju kvalitetu

Cijevi, crijeva s kojima radimo:

GATES

Cijevi Premium klasa

NORTH FIGHTER

Cijevi više klase

TEKNO

Cijevi srednje klase

Crijeva za mini-wasch stroj

(Visokotlačni čistači) i sisteme za pranje vrućom vodom

Otporna su na deterdžente na temperaturama od -40°C do +155°C

Hidraulična crijeva odlikuje mala promjena zapremine pri visokim tlakovima i nisu podložna eroziji

Katalozi:

Visokotlačne cijevi

Visokotlačne priključci

ZA SVAKI TIP I PROMJER HIDRAULIČNOG CRIJEVA-CIJEVI ILI LAJTUNGA NA NAŠEM SKLADIŠTU IMAMO ODGOVARAJUĆI TIP PRIKLJUČAKA ILI HOLENDER.


Ukoliko naručujete novu hidrauličnu gibljivu cijev ili crijevo s priključcima, te niste sigurni koja je njena oznaka ili kako da nam objasnite što vam treba, najbolje je da nam dostaviti osobno ili putem dostavnih službi uzorak stare cijevi, prema kojem ćemo vam izraditi novu hidrauličnu gibljivu cijev s priključcima. A u iznimnim slučajevima predložiti ćemo vam i bolju tehničku izvedbu finalne cijevi od vašeg uzorka to jest stare cijevi.


Obratite nam se bez ustručavanja. 

 Za sva tehnička pitanja i nejasnoća stojimo vam uvijek na raspolaganju.